#transferheld

'Stefan maakt unieke transfer in de voetbalwereld!'

Een overstap van FC Dordrecht naar Sparta Rotterdam. Niet op het veld, maar als facilitair medewerker! Stefan gaat zijn ambities achterna en zal dat vanaf nu doen in het Rood-Wit van Sparta. Nu hij zijn proefplaatsing met succes heeft weten te doorlopen en met behulp van de Commerzbank kan rekenen op de begeleiding die nodig is om deze uitdaging tot een succes te maken, staat niets Stefan nog in de weg!

Stefan heeft laten zien dat hij gemotiveerd is om stappen te maken in zijn leven. Hij heeft het ontzettend naar zijn zin bij Sparta en zal zich het komende halfjaar met volle overgave storten op zijn werkzaamheden in Spartastadion het Kasteel. Van klein onderhoud tot het verzorgen van de catering: Stefan is op veel gebieden inzetbaar.

Hij voelt zich thuis in de clubkleuren en met de begeleiding van twee oud-profvoetballers van Sparta en wat extra ondersteuning vanuit het Participatie Certificaat van de Commerzbank gaat hij zijn talenten nog veel verder ontwikkelen. Wie weet welke transfer Stefan dan nog in het verschiet ligt in de (nabije) toekomst!

Foto Bouwmaat.jpg

Power Certificaat

zuyderland logo.jpg

Begeleiding

refriskjpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!