#ondersteunheld

Samen staan we sterk!

De afgelopen 7 maanden heeft Eric gewerkt bij Heku Tools onder begeleiding van Sterk in Werk, Koraal Groep. Het werk bleek toch iets te hoog gegrepen, want hij had veel last van de enorme productie pieken. 

“Wel is er een beter beeld verkregen van de krachten, maar ook van de knelpunten in de match tussen Eric en een nieuwe werkgever. Eric is niet bij de pakken neer gaan zitten en nu is er een betere match gevonden.

SIG air handling wil het team graag versterken met Eric. Zijn huidige jobcoach van Sterk in Werk heeft naast een goed beeld heeft van de mogelijkheden van Eric ook inzicht in de eisen van de werkgever. Het werk wordt afgestemd op de mogelijkheden van Eric, zonder daarbij het belang van SIG uit het oog te verliezen. Dat vraagt wat flexibiliteit, maar levert bovenal een betrokken en gemotiveerde werknemer op.

Het certificaat van SAP zorgt er voor dat zijn vertrouwde jobcoach hem hierin kan blijven ondersteunen. Eric gaat zonder twijfel een mooie periode tegemoet bij SIG!“

Ericson.jpg

Power Certificaat

Begeleiding

logo sterk in werk.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je ook iemand aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen, laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!