#hospitalityheld

Ultieme kans voor Zakaria

Asito biedt Zakaria de mogelijkheid om zijn leven weer op te pakken. Met financiële ondersteuning krijgt hij passende begeleiding om tot een volwaardig gastheer uit te groeien.

“Zakaria is een jongeman met een pittig verleden. Via stichting Exodus, waar ex-gedetineerden worden begeleid bij de re-integratie in de samenleving, kwam hij bij De Nieuwe Poort in Rotterdam terecht voor een werkervaringsplek. In eerste instantie begon Zakaria in de keuken, waar hij naar eigen zeggen niet zo paste. Al gauw bleek dat hij veel beter tot zijn recht kwam aan de voorkant van het restaurant. Zakaria vindt de omgang met gasten ook een stuk leuker.

Met de hulp vanuit het certificaat van Asito heeft Zakaria nu zijn eerste echte baan kunnen realiseren! Ook is het hem gelukt om een eigen woning te vinden. Nu krijgt hij de ultieme kans. Dankzij begeleiding en training kan Zakaria uitgroeien tot een volwaardig gastheer van De Nieuwe Poort.

“We zijn ontzettend blij met onze nieuwste aanwinst op de vloer in De Nieuwe Poort Rotterdam”, vertelde zijn werkgever.”

Zakaria.jpg

Power Certificaat

Dito.jpg

Begeleiding

De Nieuwe Poort.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!