#toekomstheld

Weer op vrije voeten heeft Varrick maar één wens: een nieuwe toekomst met een leuke baan. En hij is ambitieus!

Graag wil hij aan de slag als DTA: Deskundig Toezichthouder Asbest. Om dit te bereiken moet hij eerst het traject doorlopen om DAV (Deskundig Asbest Verwijderaar) te worden. Een intensief traject, dat onder andere bestaat uit een VCA-opleiding, diverse online testen en natuurlijk specifieke scholing met betrekking tot het verwijderen van asbest. Met dit diploma, DAV-I, kan hij aan de slag. De weg naar zijn uiteindelijke doel, DTA, duurt nog even: na zijn DAV-I is het zaak zijn DAV-II te halen, alvorens hij kan beginnen aan de DTA opleiding. Buro naar Werk begeleidt hem hierbij.

Dat Varrick voor deze carrière heeft gekozen is niet zo uit de lucht komen vallen. Hij heeft een aantal jaren in een Penitentiaire Inrichting doorgebracht. Als gevolg hiervan sluit zijn CV niet goed aan bij de arbeidsmarkt. Een baan vinden is dus moeilijk! Daar komt bovenop dat hij in het verleden geen opleiding heeft afgerond. Hij is vastberaden om zijn leven een andere draai te geven.

De bijkomende kosten worden gedekt met de Power Certificaten van Start Foundation en de Yapi Kredi Bank. Varrick is inmiddels gestart met de opleiding DAV-I en kan met deze bijdrage ook in de praktijk aan de slag en werkervaring opdoen om uiteindelijk ook zijn DAV-II en DTA te gaan halen! 

Een mooie toekomst ligt in het verschiet voor Varrick! 

IMG-20190806-WA0000.jpg

Power Certificaat

startfoundation gesteund.png
Yapi.png

Begeleider

logo.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!