#elektrischefietsheld

Job komt vol energie aan op zijn werk!

Gazelle heeft voor Job een elektrische fiets beschikbaar gesteld zodat hij ondanks zijn rugklachten in optimale gezondheid van en naar zijn werk komt.

“Job is gedreven en vooral enthousiast. Hij is bij Thijs Logistiek werkzaam als assistent logistiek medewerker onder begeleiding van re-integratie en jobcoachbedrijf Work-Sjop.

Dagelijks fietst Job van en naar zijn werk, maar vanwege chronische rugklachten was dit een te zware belasting die ten koste ging van zijn gezondheid en dagelijkse werkzaamheden.

Om zich goed en gezond te voelen en met zo veel mogelijk energie op zijn werk te kunnen verschijnen, moest er een oplossing worden bedacht. De oplossing bleek een elektrische fiets! Een gloednieuwe elektrische fiets van Gazelle biedt uitkomst en zorgt ervoor dat Job aan de slag kan blijven. Hij komt nu moeiteloos op het werk. Job is iedereen die hieraan meegewerkt heeft enorm dankbaar!”

Job.jpg

Power Certificaat

Gazelle.jpg

Begeleiding

worksjop.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!