#teamheld

Theo levert géén half werk bij sparta!

Geef hem de ruimte en de juiste kaders en hij is van grote waarde voor de organisatie. Zo kun je Theo wel omschrijven. Bij Sparta is Theo een belangrijke schakel in het team, hetgeen mogelijk wordt gemaakt met de certificaten van Business&Decision en dhr. Redeker.  

”Theo werkt als algemeen medewerker bij Sparta. Hier is hij vooral druk met facilitaire werkzaamheden, maar hij wordt ook vaak ingezet wanneer er parkeerwachters nodig zijn, of als er evenementen zijn.

Hij pakt dingen snel (zelf) op, werkt hard en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Theo heeft behoefte aan een positieve benadering die stimulerend werkt en waarbinnen hij de kans krijgt om eigen initiatieven uit te voeren. Belangrijkste doel van de begeleiding is hem weerbaarder en sterker te maken in sociale interactie op de werkvloer.

Theo wil graag zijn heftruck certificaat halen, zodat hij zijn kansen vergroot op de arbeidsmarkt. Het werk bij Sparta en daarbij de begeleiding van werkbegeleider en een jobcoach heeft voor hem heel veel betekenis omdat het thuis niet altijd even lekker gaat. Mensen om je heen die je steunen en helpen ontwikkelen zijn dan ontzettend waardevol!”

theo.jpg

Power Certificaat

Redeker.jpg
b&d.jpg

Begeleiding

C2U.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!