#loodgieterheld

Sam veilig aan het werk dankzij zijn VCA diploma

BNG Bank draagt bij aan de plaatsing van een kandidaat met verminderd arbeidsvermogen. Dit biedt mogelijkheden aan mensen die graag willen en een beetje extra steun kunnen gebruiken.

“Sam is een 21-jarige, hardwerkende en gemotiveerde jongeman. Al een hele tijd wilde Sam graag loodgieter worden, maar had hier geen papieren voor.

Samen met Rentree Re-integratie heeft hij gezocht naar de mogelijkheden en via een kennis kwam hij terecht bij GISA installatietechniek in Zwaag. Zij wilden Sam dolgraag een kans geven en boden hem een proefplaatsing aan van 2 maanden.

De werkgever was zo enthousiast over Sam dat hij een jaar contract aangeboden heeft gekregen! Het was alleen wél noodzakelijk om in het bezit te zijn van een VCA. Dankzij de bijdrage van BNG Bank kan Sam nu zijn VCA certificaat behalen en veilig, met veel plezier, werken als loodgieter.

Onder begeleiding van zijn jobcoach van Rentree re-integratie en zijn collega’s kan Sam zich nu verder gaan ontplooien.”

Sam.jpg

Power Certificaat

BNG.jpg

Begeleiding

rentree.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!