#harenheld

Nadia's droom om allround kapster te worden komt uit!

Amerpoort zorgt met een bijdrage dat Nadia haar droom kan verwezenlijken. Met passende werkmaterialen kan Nadia haar nieuwe toekomst tegemoet.

“Nadia, een gezellige en vooral enthousiaste jongedame werkt al een tijdje bij Cut&Go in Utrecht. In haar eerste jaar heeft ze daar de basis geleerd: klantcontact, hygiëne en heeft ze over de schouders van haar collega’s mee kunnen leren over het algemene kappersvak.

Op dit moment leert Nadia professioneel haren kleuren en verschillende vaktechnieken als highlighten en balayage. Hiervoor heeft zij werkmaterialen en intensieve begeleiding nodig. Omdat Nadia nooit echt heeft kunnen werken kon zij ook geen spaarpotje opbouwen om deze trainingsmaterialen aan te schaffen.

Met behulp van het certificaat van Amerpoort kan Nadia aan de slag met haar trainingsmaterialen en heeft zij een nieuw contract aangeboden gekregen met meer uren en meer verantwoordelijkheid. Nadia’s droom om allround kapster te worden wordt verwezenlijkt. Op eigen tempo en met de op maat gemaakte vaktechnische begeleiding.”

Nadia.jpg

Power Certificaat

Amerpoort.jpg

Begeleiding

Cut&Go.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!