#stageheld

Jeanine begint aan haar nieuwe baan als assistent-kapster

“Jeanine is 24 jaar en aan het werk als leerling kapster bij Cut&Go te Utrecht. Ze heeft hiervoor lang stage gelopen bij de Hema maar het kappersvak bleef haar bezighouden.

Samen met haar jobcoach is Jeanine op zoek gegaan naar een passende werkplek waar rekening kon worden gehouden met haar gezondheid.

Na twee maanden stage bij Cut&Go te hebben gelopen is zij nu al opbouwend aan het werk. Ze kan klanten kleuren en is een waardige assistente. Zij gaat nu haar proefperiode in met aansluitend een jaarcontract! Mede mogelijk gemaakt door de beschikbare gelden van Ipse de Bruggen worden alle trainingsmaterialen gefinancierd.

Jeanine zal intern worden opgeleid en uiteindelijk haar kappersexamen kunnen gaan halen bij het TCI. Zij kan dan doorstromen naar een andere salon of in één van filialen van Cut&Go.”

Jeanine.jpg

Power Certificaat

ICS.jpg

Begeleiding

cut&go.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!