#eigenheld

Bo-Ann gaat het maken!

Een stevige ambitie heeft ze al, maar om verder te komen heeft Bo-Ann wat extra ondersteuning nodig. Ondersteuning die niet altijd voorhanden is. Met behulp van het certificaat van Springer krijgt Bo-Ann de kans zich op alle fronten verder te ontwikkelen.

”Bo-Ann, een gevoelige en collegiale meid, werkt als algemeen medewerker bij Sparta. Ze doet daar van alles, voornamelijk facilitaire werkzaamheden. Ook werkt Bo-Ann aan onderhoudsklussen in en om het stadion en op het jeugdcomplex van Sparta Rotterdam.

Bo-Ann is 22 jaar oud en woont nog thuis bij haar ouders in Schiedam. Ze houdt van gamen en haar hobby is programmeren, in de toekomst wil ze dan ook graag iets in de ICT gaan doen. Mede door het werk bij Sparta in groepsverband en de begeleiding van de werkbegeleiders en de jobcoach is Bo-Ann gegroeid in haar sociale vaardigheden, wat van groot belang is om in de toekomst een volgende stap te kunnen zetten!

Een actieve en positieve benadering is belangrijk in de begeleiding van Bo-Ann. Dit bevordert haar zelfvertrouwen, zodat zij ook voor zichzelf op leert komen.”

Bo-Ann.jpg

Power Certificaat

Dito.jpg

Begeleiding

Koraal.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!