#hostingheld

'Hoe doorzettingsvermogen kan lonen'

Zakaria is een jongeman met een pittig verleden. Via stichting Exodus, waar ex-gedetineerden worden begeleid bij de re-integratie in de samenleving, kwam hij bij De Nieuwe Poort in Rotterdam terecht voor een werkervaringsplek. In eerste instantie begon Zakaria in de keuken, waar hij naar eigen zeggen niet zo paste. Al gauw bleek dat hij veel beter tot zijn recht kwam aan de voorkant van het restaurant. Zakaria vindt de omgang met gasten ook een stuk leuker.

Binnen een jaar heeft hij nu een eigen woning en is het eerste half jaar naar behoren verlopen. De Nieuwe Poort wil hem graag houden en de fijne kneepjes van de bediening bijbrengen! Dat kan nu ook met een extra Power Certificaat van de Start Foundation. Zakaria krijgt extra begeleiding en cursussen om de horecavaardigheden te trainen om zich verder te ontwikkelen tot een volwaardig gastheer in de horeca.

Zakaria.jpg

Power Certificaat

SF-gesteunddoor-kleur-RGB.png

Begeleiding

De Nieuwe Poort.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!