#spuitheld

Simon heeft ADD en een vak onder de knie krijgen duurt bij hem wat langer als bij een gemiddelde werknemer. Helaas wilden veel werkgevers geen tijd en energie in hem steken. Daarom lukte het Simon niet in eerste instantie een baan te krijgen. Maar het kan verkeren: Inmiddels heeft hij al een tijdje werk en gaat het hem zo voor de wind dat hij een opleiding tot autospuiter wil gaan volgen.

Simon is nu 26 jaar en hij werkt al bijna twee jaar als manusje van alles bij een autoschadeherstelbedrijf Schreuder. Simon is hier via zijn jobcoach terecht gekomen. Omdat ze hier wel alle tijd en moeite in hem staken, heeft hij zich in kleine stapjes ontwikkeld binnen het bedrijf en is hij stukken zelfverzekerder geworden.

 Zo zelfverzekerd dat hij de opleiding tot autospuiter wil volgen. Hierdoor krijgt hij veel meer mogelijkheden binnen het bedrijf en heeft hij zelfs zicht op een vast contract. Het bedrijf wilt de kosten voor de opleiding wel betalen. Maar omdat veel lesprogramma’s digitaal zijn, is een laptop een verplicht onderdeel voor de opleiding. Simon heeft helaas geen laptop en hier ook het geld niet voor. Onlangs is Simon namelijk op zichzelf gaan wonen en dat brengt veel kosten met zich mee.

 Met het Power Certificaat van Amerpoort kan Simon nu wel een laptop aanschaffen en aan de slag met zijn opleiding bij het ROC om autospuiter te worden.

Hij heeft er zin in!

beeld simon.jpg

Power Certificaat

Amerpoort.png

Begeleiding

Amerpoort.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!

 
Fleur Mackaysel02, Amerpoort