#praatgrageheld

Momchil is een enthousiaste grappenmaker. Wel had hij moeite met het maken van een gedegen plan wat betreft werk en om dit ook vast te houden en te blijven volgen. Hij heeft een tijdje oud ijzer opgehaald, dit deed hij op eigen initiatief om geld te verdienen. Vanuit zijn familie wordt hem een redelijke druk opgelegd dat hij zijn leven op orde moest krijgen. Ook heeft hij meerdere schulden en deze pakt hij samen op met zijn maatschappelijk werker.

Omdat hij graag rondrijdt in zijn eigen auto, hebben we de match in werk kunnen vinden bij Groen Collect. Hij kan daar rondrijden met kleine elektrische wagens om broodpakken te legen en koffie op te halen bij bedrijven. Hier maakt GroenCollect biogas van. Met het Power Certificaat van Isbank kan Momchil zijn VCA behalen en worden zijn reiskosten vergoed. Momchil heeft moeite zich te focussen op zijn werk en hij heeft begeleiding nodig om geen impulsieve beslissingen te nemen. Om te zien hoe dit in de praktijk uitpakt, begint Momchil met twee maanden stage bij het bedrijf om vervolgens in dienst te treden. Hij is inmiddels aan de slag en het was even wennen de eerste maand, maar het gaat erg goed, hij werkt hard en is erg enthousiast.

 

 

 

 

Momchill.jpg

Power Certificaat

logo isbank.png

Begeleiding

logo de nieuwe kans.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!