#dakdekheld

Mohamed was in eerste instantie een beetje stille, bozige jongen. Toen zijn vader was overleden, had dat uiteraard een grote impact op hem. Naast het verdriet bleef hij ook met een hoop praktische problemen achter. De Nieuwe Kans heeft hem geholpen met het leeghalen van het huis van zijn vader, het afhandelen van de schulden die open bleven staan en een nieuwe woonplek.

Na een tijdje kon Mohamed er weer tegenaan. Het werd tijd voor hem om aan het werk te gaan en iets van zijn leven te maken. De Nieuwe Kans regelde dat hij als assistent dakbedekker aan de slag kon gaan om zo het vak te leren, maar daar had hij dan wel een VCA voor nodig. Het Nederlands van Mohamed is niet heel goed, dus het valt hem best zwaar.

Dolgelukkig en letterlijk in tranen was hij toen hij, dankzij het Power Certificaat van KBC een tweedaagse VCA cursus kan gaan doen. Hij hoopt met zijn VCA op zak, aan de slag te gaan als dakbedekker. De werkgever is in ieder geval tevreden en Mohamed straalt en is trots.

 

 

 

mohamed.jpg

Power Certificaat

logo kbc-group_416x416.jpg

Begeleiding

logo de nieuwe kans.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!