#palletheld

Hans heeft de perfecte baan gevonden, alleen de fietsafstand is voor hem te zwaar. Een elektrische fiets zou deze werkplek tot een duurzaam succes kunnen maken.

Met zijn 30 jaar heeft hij niet altijd even veel geluk gehad in zijn leven. Hij is niet in een gezin opgegroeid en hij heeft er hard voor moeten werken om zelfstandig te kunnen gaan wonen. Daarnaast zijn de laatste jaren voor Hans zeer turbulent geweest op het gebied van financiën en relatie.

Nu is het tijd om aan zijn toekomst te werken en hij is al aardig op weg! Hij heeft een baan gevonden bij een pallethandelaar, waar hij het ontzettend naar zijn zin heeft. Hier heeft hij een proefplaatsing voor 40 uur per week, met zicht op een contract. Hans moet dagelijks 22 kilometer fietsen en dit is een grote belasting voor hem. Zeker omdat hij slaapproblemen heeft en hierdoor moe op zijn werk aankomt. Het is dan lastig voor hem om het de hele dag vol te kunnen houden. 

Een elektrische fiets zou voor Hans een uitkomst zijn, maar zelf betalen lukt helaas niet. Accell wil helpen en stelt een elektrische fiets voor Hans beschikbaar. Het Certificaat van ICS zorgt voor de verzekering, zodat Hans zich niet druk hoeft te maken voor schade of diefstal. Dit helpt hem om fitter op zijn werk te komen, zodat hij zijn werk ook goed en geconcentreerd vol kan houden.

En het belangrijkste is dat Hans verder kan gaan bouwen aan zijn toekomst!

 

 

beeld hans .jpg

Power Certificaat

Accell.png
ICS.png

Begeleiding

logo Jobstap.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!

 
Fleur MackayTopjob, accell group, ICS