#caterheld

Daimy heeft verschillende betaalde banen in de logistiek gehad. Echt blij werd hij er niet van, want Daimy wilde meer en iets anders.

Om zijn talent te ontdekken heeft Daimy zich aangesloten bij Stichting Twisted. Stichting Twisted houdt zich bezig met talentontwikkeling onder jongeren op het gebied van sport & cultuur. Nadat hij hier verschillende trajecten heeft gevolgd is hij doorgestroomd naar de horecaopleiding; ‘De belofte’. Daimy kwam erachter dat deze opleiding perfect aansloot bij zijn wensen en mogelijkheden en dit gaf hem meer zelfvertrouwen.

Inmiddels woont Daimy een jaar op de Borneo, een woonlocatie van Stichting Philadelphia en heeft hij een passende werkplek gevonden bij een cateraar op een ROC opleiding. Daar maakt hij samen met zijn collega de lekkerste broodjes klaar. Ook doet hij het voorraadbeheer, verwerkt hij binnen gekomen goederen en rekent hij de broodjes af. ‘Vooral tijdens de pauzes is het hard werken’ verteld hij.

Omdat de afstand woon-werk minder dan 10 km is, vergoedt de werkgever Daimy zijn reiskosten niet en op de fiets naar het werk is te veel zwaar voor hem. Dankzij het Power Certificaat van de heer Redeker kunnen de reiskosten nu wel betaald worden. En het mooie is dat Daimy een baan krijgt waar hij wel blij van wordt.

  

daimy.JPG

Power Certificaat

Begeleider

Philadelphia.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!