#klaargestoomdeheld

Noortje gaat aan het werk bij MSD!

Met Power Certificaat draagt MSD bij aan de duurzame plaatsing van een kandidaat met verminderd arbeidsvermogen. Dit biedt mogelijkheden aan mensen die graag willen en een beetje extra steun kunnen gebruiken.

“Door gelden uit Power Certificaat in te zetten voor het trainingsprogramma is Noortje klaargestoomd om deze veelzijdige baan aan te gaan. Ctalents bereidt met trainingen en praktijkervaring kandidaten voor op de werkende maatschappij, maakt hen bedrijfsfit en helpt bij het vinden van de juiste werkomgeving. In dit geval samen met Visio.

Gedurende het trainingsprogramma voorafgaand aan haar proefplaatsing heeft Noortje relevante werkervaring opgedaan en haar kennis vergroot mede door een cursus. Tevens heeft Noortje geleerd haar persoonlijke communicatievaardigheden te vergroten en heeft ze meerdere trainingen gevolgd. Dit heeft bijgedragen aan een kwalitatieve vergroting van haar vaardigheden en maakt daardoor duurzaam dienstverband mogelijk. Noortje gaat in april starten in haar functie als recruitment assistent.”

Zakaria.jpg

Power Certificaat

Dito.jpg

Begeleiding

De Nieuwe Poort.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!