#stiltsteheld

Iara heeft een behoorlijke achterstand opgelopen tijdens haar opleiding. Een bestaan opbouwen in een andere cultuur, met een andere taal, had bij Iara vooral tot gevolg dat ze moeilijke situaties uit de weg ging. Hierdoor kreeg ze een afstand tot de arbeidsmarkt en dat bemoeilijkte ook haar zoektocht naar een baan. Bij Stichting Gezel kan ze nu meedoen aan het leer-werktraject op ‘de School’ in Helmond. Hier kan ze een tweejarige opleiding volgen en tevens werken als zorg-assistent in groep 1/2 van de basisschool.

Ze voelt zich steeds sterker worden. Iara was altijd het stilste meisje uit de klas, maar ze ontwikkelt zich nu voortvarend. Ze groeit en bloeit in een beschermde werkomgeving. Haar belangrijkste doel is om zichzelf meer te laten zien en voor haarzelf op te komen. Dit ontwikkelt zich als volgt: Iara praat en vraagt meer, ze vraagt het als ze iets niet weet of graag meer over iets wil weten, ze kan zelfstandiger werken en haar taalgebruik is verbeterd. 

Dankzij het Power Certificaat van ICS Cards kan ze deelnemen aan deze opleiding. Ze haalt veel voldoening uit werk en ook aan ambitie geen gebrek. Iara doet er alles aan om haar eerste jaar af te sluiten met haar entree diploma. En dan verder! De Nederlandse arbeidsmarkt is nu weer een stukje inclusiever.

Iara.jpg

Power Certificaat

ICS.png

Begeleider

Logo_stichting_gezel - kopie.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!