#spartaanheld

Als Spartaan geboren

Veerhaven Assuradeuren draagt met een certificaat bij aan de plaatsing van een kandidaat met verminderd arbeidsvermogen. Dit biedt mogelijkheden aan mensen die graag willen en een beetje extra steun kunnen gebruiken.

 “Aldair is een 18 jarige jongeman uit Schiedam. Hij is net klaar met school en was op zoek naar een mooie start van deze nieuwe periode in zijn leven. Helaas bleek deze stap moeilijker dan gedacht!

Sparta_Rotterdam-logo-A9AD685AAD-seeklogo.com.png

Dankzij de aanvullende ondersteuning van het Power Certificaat en de inzet van Houssin Bezzai en Connecting 2U is Aldair op 14 maart gestart bij Sparta Rotterdam. Hier zal hij onder kundige begeleiding op z’n Spartaans aan de slag gaan.

Binnen deze werkomgeving is er voor Aldair alle ruimte om zich op verschillende gebiedente ontwikkelen als facilitair medewerker. Om zo zijn eerste stappen te zetten op weg naar een stabiele toekomst!”

Stefan.jpg

Power Certificaat

Veerhaven assuradeuren.jpg

Begeleiding

dsresource.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!