#koekheld

Bart brengt de koekfabriek bij u aan de deur!

Van enthousiaste vrijwilliger naar de eerste Koekbezorger van de Koekfabriek: dat is het verhaal van Bart. Met wat extra ondersteuning uit het Power Certificaat van de Demir Halk Bank werd het mogelijk!

“Bart was in onze Koekfabriek altijd al kind aan huis. Hij kwam herhaaldelijk na werk bij ons op de koffie en bood om de haverklap een vrijwillige helpende hand in onze sociale bakkerij. En bleek ook nog eens multi-inzetbaar. Toen Bart vertelde dat zijn werk zou ophouden bij zijn vorige werkgever, zette ons dat aan het denken.

Op welke manier zou Bart in ons bedrijf passen? In onze bakkerij werken in de regel mensen met een verstandelijke beperking, voor wie de werkplek een zinvolle dagbesteding is. Wat Bart nodig had, was een betaalde parttime functie. Zo ontstond het idee van Bart als koekbezorger die met een bestelbusje de Koekfabriek koek in de omgeving levert. Met de juiste aandacht en begeleiding zou deze functie hem wellicht prima passen.

De ondersteunende begeleiding via het Power Certificaat van Demir Halk Bank was juist dat steuntje in de rug waardoor wij deze uitdaging met Bart aandurven. We hebben alle vertrouwen dat Bart op deze manier kan groeien naar een volledig zelfstandige functie als koekbezorger.”

Bart.jpg

Power Certificaat

Begeleiding

koekfabriek.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!