#mensenmensheld

Met veel plezier werkte Syreetha als administratief medewerker bij verschillende organisaties, maar na een nare periode in haar leven is ze tot het besef gekomen dat ze meer onder de mensen wil zijn. Ze wil meer klantencontact, mensen helpen en bijstaan daar waar nodig en daarom heeft ze gekozen voor de opleiding tot assistent bewindvoerder.

Als iemand niet meer in staat is om zelf zijn financiën te regelen, dan kan een bewindvoerder de financiële administratie overnemen. De assistent bewindvoerder ondersteunt de bewindvoerder bij het goed uitvoeren van de taken. Zo kan Syreetha haar werkgever bij het laatste gedeelte van het werk assisteren. Het is een opleiding van twee maanden die haar de mogelijkheid geeft dit werk ook voor andere werkgevers te kunnen doen.

Dankzij het Power Certificaat van de BNG Bank is het voor Syreetha mogelijk gemaakt deze opleiding te kunnen volgen. Nu kan ze haar werkzaamheden uitbreiden, meer met haar collega’s samenwerken en mensen helpen en begeleiden. Dat is voor haar een ideale baan!

PHOTO-2019-03-26-14-20-18.jpg

Power Certificaat

BNG.png

Begeleider

Philadelphia.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!