#logistiekheld

Prashant blinkt uit door extra begeleiding!

Door de inzet van DSI krijgt Prashant de nodige structurele ondersteuning op zijn werkplek. Deze ondersteuning biedt Prashant de mogelijkheid om zich van zijn beste kant te laten zien.  

“Prashant is 22 jaar oud en heeft, mede dankzij zijn werkervaring na de praktijkschool, een baan gevonden die bij hem past. Namelijk als medewerker logistiek bij Stedin in Rotterdam. Hij heeft een proefplaatsing van een aantal maanden achter de rug bij Stedin en heeft het naar zijn zin.

Alleen merkt Prashant dat hij structurele begeleiding nodig heeft omdat hij veel moeite heeft met leren en het begrijpen van instructies. Met de financiële steun van DSI is het voor Prashant mogelijk gemaakt om te blijven werken op de plek waaruit hij veel nieuwe ervaringen en plezier haalt.”

“Bij een bedrijf als Stedin, waar doorgroeien aangemoedigd wordt, zit Prashant met zijn motivatie en gedrevenheid perfect op zijn plek.”

Prashant.jpg

Power Certificaat

dito foundation.jpg

Begeleiding

leids inzet collectief.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!