#helpingheld

Bouwvakhelper Kevin groet in zijn rol

EY en SAP dragen bij aan de plaatsing van een kandidaat met verminderd arbeidsvermogen. Dit biedt mogelijkheden aan mensen die graag willen en een beetje extra steun kunnen gebruiken.

“Kevin is 22 jaar, een sportieve, betrouwbare en hardwerkende man. Hij is gestart bij grond en straatwerk bedrijf VL Infra als bouwvakhelper. Iedere dag staat Kevin vroeg op om met veel plezier weer aan zijn werk te beginnen. Door zijn positieve instelling en werklust krijgt hij steeds het vertrouwen van zijn werkgever om zelfstandig te werken.

Het Werk Bedrijf ondersteunt Kevin met speciale aandacht voor zaken als werkhouding, omgang met collega’s en leidinggevenden en het zich houden aan afspraken. Extra ondersteuning om te kunnen lezen en instructies goed te begrijpen zorgen ervoor dat Kevin nu blijvend aan de slag kan.

Kevin bedankt EY en SAP die hem met Everyday Heroes de mogelijkheid bieden om een intensief traject te kunnen volgen bij het RID om uiteindelijk zelfstandig te kunnen lezen en schrijven. Dat is van groot belang voor zijn toekomst en zijn huidige baan!”

Kevin.jpg

Power Certificaat

Begeleiding

leids inzet collectief.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!