#kookheld

Peter gaat zijn passie achterna in de keuken

Nederlandse Vereniging van Banken en Werkgeversvereniging Banken dragen met eigen certificaten bij aan de ontwikkeling van Peter zijn loopbaan. Door extra begeleiding te financieren kan ook Peter zijn steentje bijdragen op de arbeidsmarkt.

“Peter werkt met ziel en zaligheid in de horeca. Bij zijn nieuwe werkgever Kasual heeft hij na een succesvolle proefplaatsing van twee maanden een contract aangeboden gekregen!

Kasual heeft in deze tijd goed kunnen inschatten wat Peter zijn kwaliteiten zijn en op welke gebieden hij extra begeleiding kan gebruiken. Met deze extra begeleiding van Leids Inzet Collectief kan Peter zijn kwaliteiten maximaal benutten en wordt hij bovendien opgeleid om ook in de keuken inzetbaar te zijn, waar Peter in de toekomst maar al te graag wil staan.

Nederlandse Vereniging van Banken en Werkgeversvereniging Banken financieren de begeleiding van Peter (en waar nodig van de werkgever), zodat Peter hier ook in de toekomst kan blijven werken en zich door kan ontwikkelen. Zijn droom is namelijk om ooit ter ondersteuning van de chef-kok als volwaardig keukenmedewerker aan de slag te gaan.”

project 'CAO BANKEN'

In de CAO Banken 2017-2019 is opgenomen dat banken aangesloten bij de Werkgeversvereniging Banken investeren in Power Certificaten om daarmee werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een vaste baan te helpen. 

Leids Inzet Collectief Detachering van arbeidskrachten: Het aanbieden van stage- en werkervaringsplaatsen ten behoeve van leerwerkbedrijven voor jongeren.

Werkgeversveniging Banken investeren in Power Certificaten om daarmee werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een vaste baan te helpen. 

 

Gitte.jpg

Power Certificaat

NPL.jpg
WVB.jpg

Begeleiding

leids inzet collectief.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!