#handenheld

Nieuwe verantwoordelijkheden voor Alfonso

ICS biedt Alfonso de begeleiding die hij nodig heeft om als medewerker logistiek aan de slag te gaan en geven hem op deze manier ook de mogelijkheid om zijn baan te combineren met nieuwe rol als vader.

“Alfonso is jong en gedreven en is sinds kort de trotse vader van een zoon. Naast een nieuwe verantwoordelijke baan, is hij nu ook verantwoordelijk voor de opvoeding van zijn kind!

In samenwerking met Connecting2u en na een succesvolle periode zijn vorige werkgever Sparta heeft Alfonso een nieuwe baan gevonden bij Stedin in Rotterdam. Om succesvol aan de slag te gaan en te blijven heeft Alfonso aangegeven het prettig te vinden om wekelijks begeleiding te krijgen. ICS maakt dit voor Alfonso mogelijk!

Deze kans heeft Alfonso met beide handen aangegrepen, met een arbeidscontract als uitkomst. Bij Stedin kan hij, onder kundige begeleiding van Connecting2U, groeien in zijn nieuwe baan, zijn rol als vader en binnen het logistieke vakgebied.”

Alfonso.jpg

Power Certificaat

ICS.jpg

Begeleiding

C2U.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!

 
Bas BrinkmanC2U, ICS, Banken, sel04