#juniormarketeerheld

Rob gaat aan de slag als junior marketeer

Met Everyday Heroes draagt MSD bij aan de duurzame plaatsing van een kandidaat met verminderd arbeidsvermogen. Dit biedt mogelijkheden aan mensen die graag willen en een beetje extra steun kunnen gebruiken.

“Door gelden uit het Power Certificaat in te zetten voor het trainingsprogramma is Rob klaargestoomd om te starten in de functie van junior marketeer. Ctalents bereidt met trainingen en praktijkervaring kandidaten voor op de werkende maatschappij. Ze maken ze bedrijfsfit en helpen bij het vinden van de juiste werkomgeving.

Tijdens het trainingsprogramma heeft Rob zich ontwikkeld als een stille kracht waar elke organisatie blij van wordt. Toen hij vorig jaar met het programma begon wist hij niet goed wat hij, met zijn achtergrond, precies kon bereiken. Door verschillende praktijkopdrachten, klantcontacttraining, sollicitatietraining en pitch training, is hij zich zelfverzekerder gaan voelen. Zo heeft hij uiteindelijk een baan verworven waar hij zijn talenten kan laten zien en is hij 1 april gestart.”

Zakaria.jpg

Power Certificaat

Dito.jpg

Begeleiding

De Nieuwe Poort.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!