#reisheld

Aan het werk bij een oude bekende!

Wim is een gedreven jongen van 21 jaar en heeft de kans gekregen om bij zijn oude stagebegeleider te komen werken. Voor Wim is dit erg fijn omdat hij na zijn stage geen passende baan kon vinden. Zijn werkgever wil zeer graag jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven en heeft sinds kort een eigen restaurant geopend in Delft.  

Wim heeft een contract voor 20 uur per week. Financieel gaat hij er niet op vooruit, maar dit is ook niet de voornaamste reden dat hij werkt. Voor hem is werk een invulling van de dag en zijn de sociale contacten die hij opdoet veel belangrijker.

Helaas kan de werkgever op dit moment geen reiskosten betalen en zal Wim dit zelf moeten bekostigen. Maar hierdoor gaat Wim er maandelijks wel op achteruit. Bijkomend probleem is dat Wim zelfstandig woont en al moeite heeft om zijn vaste lasten te betalen. Dit is natuurlijk geen houdbare situatie, waardoor hij dreigt uit te vallen.

Daarom is Wim ontzettend blij dat hij via Sivar in contact is gekomen met Everyday Heroes! Dankzij het Power Certificaat van de KBC Bank worden zijn reiskosten vergoed en kan hij blijven werken.

jeremy.jpg

Power Certificaat

Veerhaven assuradeuren.jpg

Begeleiding

c2u.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!