#fulltimeheld

Opleiding voorraadbeheer helpt Lex zijn doelen te verwezenlijken!

Lex heeft zich een aantal doelen gesteld, waarvan hij de eerste al heeft behaald: het verkrijgen van een vaste baan! Hij is erg enthousiast over zijn vaste fulltime aanstelling bij Emerald Kalama Chemical BV.

“Maar Lex wil meer: hij wil zich blijven ontwikkelen om uiteindelijk een woning te huren en een gezinsleven te starten, net zoals ieder ander.

Ook Lex’ werkgever staat hierachter. Samen hebben zij besloten dat een opleiding voorraadbeheer de ideale volgende stap is. De werkgever biedt hem de mogelijkheid om zijn nieuw opgedane kennis direct in de praktijk te gebruiken en het Power Certificaat van ADP zorgt ervoor dat de opleiding bekostigd kan worden.

Door het volgen van de opleiding blijft Lex zich ontwikkelen, kan hij zijn takenpakket uitbreiden en krijgt hij zicht op salarisverhoging. Samen zorgen de werkgever en het Power Certificaat van ADP er zo voor dat Lex stukje bij beetje dichter bij zijn doel komt!”

Lex.jpg

Power Certificaat

Begeleiding

zuidwester.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!