#gedrevenheld

Bart ontwikkelt zich verder als assistent grondwerker

Veilig en verantwoord werken, dat is waar het VCA-certificaat voor staat. Met de bijdrage van FMO is het voor Bart mogelijk de benodigde papieren te halen om als grondwerker actief te zijn!  

“Bart is een gedreven harde werker van 20 jaar en heeft via Sivar een passende baan gevonden als assistent grondwerker bij Loonbedrijf van Etten b.v.

Voor zijn werk komt Bart op bouwputten en assisteert hij zijn collega’s. Bart vindt het een prachtige omgeving: veelzijdig, veel uitdaging en hard werken! Om aan de slag te blijven en om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen is het noodzakelijk dat Bart een VCA-certificaat haalt. Helaas bleek het lastig dit vergoed te krijgen en zag Bart zijn droombaan in duigen vallen.

‘Ik ben ontzettend blij dat ik via mijn jobcoach in contact ben gekomen met Everyday Heroes! Dankzij hen en het certificaat van FMO kan ik mijn VCA-certificaat halen en kan ik mijn werk blijven uitoefenen’.”

Bart.jpg

Power Certificaat

FMO.jpg

Begeleiding

Sivar.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!