#bloemenheld

Nick ontvangt een Wajong-uitkering en woont nog bij zijn ouders, broer en zus. Hij heeft een licht verstandelijke beperking en een droom om chauffeur te worden. Via Teamwerk Participatiediensten heeft hij een passende baan als chauffeur gevonden bij Dutch2day. Nick had het bij zijn vorige werkgever niet zo naar zijn zin, dus toen hij hier gelijk een halfjaar contract kreeg, was hij dolgelukkig.

Hij houdt zich bezig met het ophalen en wegbrengen van bloemen naar klanten toe. Daarnaast werkt hij regelmatig met een pompwagen in het magazijn, om alle pallets te laden en lossen.

Nick wil graag aan het werk blijven. Om aan de slag te blijven en om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen, is het noodzakelijk dat hij een heftruckcertificaat haalt. Met het Power Certificaat van FMO wordt dit voor Nick mogelijk gemaakt.

 

 

foto nick.jpg

Power Certificaat

logo fmo.jpg

Begeleiding

Teamwerk-Logo-EPSkopiekopiekopie1.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!

 
BankenFleur MackayFMO, Teamwerk, Banken