#stappenzetheld

Aan de slag bij Sparta familie

 Met de financiële ondersteuning van Veerhaven Assuradeuren kan Rinaishelo aan het werk bij een werkgever die bij hem past. Door passende ondersteuning zal hij uitblinken in zijn werk.

 “Rinaishelo is een 19 jarige Maassluizenaar en is aan de slag bij Sparta Rotterdam als facilitair medewerker. Rinaishelo heeft met succes zijn proefplaatsing afgerond en is met een enorme motivatie grote stappen gaan maken in zowel zijn werk als privé leven.

Sparta_Rotterdam-logo-A9AD685AAD-seeklogo.com.png

Hij heeft het erg naar zijn zin bij Sparta. Dankzij de ondersteuning van Veerhaven Assuradeuren is Rinaishelo aan het werk bij zijn favoriete voetbalclub, waar hij onder kundige begeleiding kan werken aan zijn toekomst.”

jeremy.jpg

Power Certificaat

Veerhaven assuradeuren.jpg

Begeleiding

c2u.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!