#oberheld

Ravenna voor onbepaalde tijd aan de slag!

Met Everyday Heroes draagt SAP bij aan de duurzame plaatsing van een kandidaat met verminderd arbeidsvermogen. Dit biedt mogelijkheden aan mensen die graag willen en een beetje extra steun kunnen gebruiken.

“Ravenna Corbijn, is een jonge vrolijke en behulpzame dame van 23 jaar. Momenteel werkt zij in de bediening van een Grand Café in Middelburg. Dit gaat haar goed af, vooral het contact met de gasten vindt zij erg leuk. Ravenna is een goede gastvrouw en een teamspeler.

Door gelden uit Everyday Heroes in te zetten voor onder meer extra begeleiding en training heeft Ravenna een contract voor onbepaalde tijd gekregen. Ze heeft nog net dat steuntje in de rug nodig. Ravenna wil graag leren en met een stuk coaching op maat kan zij haar plaats op de arbeidsmarkt beter dan ooit invullen (en blijven verbeteren!).”

Cynthia.jpg

Power Certificaat

Begeleiding

sivar.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!