#caterheld

Cynthia aan het snijblok

Subo International draagt bij aan de plaatsing van een kandidaat met verminderd arbeidsvermogen. Dit biedt mogelijkheden aan mensen die graag willen en een beetje extra steun kunnen gebruiken.

“Cynthia is een jongedame van 22 jaar oud. Ze woont in Zoetermeer en heeft via Sivar een passende baan gevonden als catering medewerker bij Sodexo in Den Haag."

Na een succesvolle proefplaatsing van twee maanden wilde Sodexo haar graag in dienst nemen. Cynthia woont al een tijd op zichzelf en dat brengt kosten met zich mee, die met een Wajong uitkering niet volledig gedekt worden. De reiskosten naar haar nieuwe baan in Den Haag vormden dan ook een probleem, aangezien de werkgever dit niet kon vergoeden.

“Ik ben ontzettend blij dat Subo International deze kosten voor mij wil vergoeden. Nu kan ik elke dag zonder zorgen naar mijn werk toe. Ik hoop dat meer mensen met een Wajong uitkering van Everyday Heroes af komen te weten!”, aldus Cynthia.”

Cynthia.jpg

Power Certificaat

Subo International.jpg

Begeleiding

sivar.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!