#dierenheld

Fit bij Flavours of the Farm

Jeremie is werkzaam bij Flavours of the Farm, een boerderij waar ze varkens op een duurzame en diervriendelijke manier houden. Hij gaat met veel plezier naar zijn werk en zit daar goed op zijn plek. Om op het werk te komen fiets hij 24 km per dag (op en neer). Een behoorlijke afstand, zeker omdat Jeremie last heeft van zijn been door een botvergroeiing.

“Jeremie merkt dat hij vaak al vermoeid op het werk aan komt. En dan moet het échte werk nog gaan beginnen, waarvoor hij ook nog redelijk veel moet kunnen lopen. Er moest iets bedacht worden waardoor Jeremie met meer energie op het werk zou kunnen komen om zijn positieve vooruitgang vast te kunnen blijven houden.

De oplossing zat in een door Accell ter beschikking gestelde elektrische Sparta fiets die ervoor zorgt dat Jeremie zijn been minder wordt belast. Hij houdt zo meer kracht over om zich op het werk weer voor een volle 100% te geven en dit heeft ervoor gezorgd dat hij daar aan de slag kan blijven. Jeremie wil iedereen die eraan heeft bijgedragen dat hij deze fiets heeft gekregen heel erg bedanken!“

Jeremie.jpg

Power Certificaat

md_accell.jpg

Begeleiding

bs_wroksjop.jpg

 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken.
We horen graag van je!