#fietsheld

Geen afstand te groot!

Door de elektrische fiets van Accell kan Jarno zijn betaalde baan behouden. Voor de verzekering zijn gelden uit het certificaat van Zuyderland beschikbaar gesteld. Zo kan hij zorgeloos aan het werk.

"Jarno is een jongeman met een grote liefde voor dieren. Hij werkt bij een paarden manege, onder begeleiding van re-integratie en jobcoachorganisatie Work-Sjop, waar hij het enorm naar zijn zin heeft. Echter, sinds Jarno verhuisd is, is de woon-werkafstand behoorlijk toegenomen. Jarno was hierdoor afhankelijk van anderen om op het werk te komen.

Zelf met met de fiets op pad gaan, zou teveel energie kosten en ten kosten gaan van zijn werk! Jarno rijdt nu rond op zijn elektrische Batavus waardoor de afstand niet langer een probleem is.

“Wind tegen? Geen probleem! Ik zal nu zonder moeite op m’n werk komen. Ik vind het echt geweldig en kan het nog steeds niet geloven dat het zo snel is gegaan. Laat de zomer maar komen, ik heb de fiets van mijn dromen!”

Jarno.jpg

Power Certificaat

md_accell.jpg
Zuyderland.jpg

Begeleiding

bs_wroksjop.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!