#asbestheld

James als deskundig asbestsaneerder aan de slag

De Nieuwe Kans helpt jongeren met problemen op weg in de werkende maatschappij. Bijvoorbeeld mensen met een detentieverleden. Met behulp van het Power Certificaat van Start Foundation zette James grote stappen in de goede richting!

”Een bijzondere bijdrage van het Power Certificaat van Start Foundation heeft een grote invloed op het leven van James.

James heeft zich met een grote achterstand op de arbeidsmarkt gemeld bij De Nieuwe Kans. Hij heeft daar eerst een onbetaalde stage gelopen en werkervaring opgedaan in de pallethandel. Hij heeft daar aan de begeleiding laten zien dat hij kan en wil werken. Dat gaf perspectief voor de toekomst.

Alleen hoe nu een dure opleiding te financieren? Door het Power Certificaat was hij in staat een opleiding tot deskundig asbestverwijderaar (DAV 1 en 2) te volgen. Deze heeft hij succesvol afgerond. Inmiddels is hem een contract voor langere tijd aangeboden. Een lang traject maar met groot succes afgerond dankzij het certificaat van de Start Foundation!”

Jacco.jpg

Power Certificaat

Dito.jpg

Begeleiding

middin.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!