#inzetheld

Uitmuntende inzet helpt Ericson verder

Zijn verleden hielp niet mee, maar met tomeloze inzet heeft Ericson laten zien deze tijd achter zich te willen laten. Makkelijk is dat echter niet. De inzet van een Power Certificaat van Start Foundation bleek de oplossing!

”Ericson is met een grote afstand tot de arbeidsmarkt vanwege een behoorlijk detentieverleden begonnen bij De Nieuwe Kans.
Hij heeft daar duidelijke afspraken gemaakt met zijn begeleiders. Hij zou zichzelf bewijzen door tijdens het volgen van het programma bij De Nieuwe Kans, gedurende een aantal maanden, uitmuntende inzet en resultaten te laten zien.

Deze afspraak is hij nagekomen. Hierna was de vraag hoe nu een opleiding te financieren? Door het Power Certificaat van Start Foundation was hij in staat een opleiding tot deskundig asbest verwijderaar (DAV 1 en 2) te volgen. Deze heeft hij succesvol afgerond. Inmiddels is hij al langere tijd met veel plezier werkzaam als DAV-er. Ericson heeft de kans die hem geboden is gepakt en gaat hiermee een stabiele toekomst tegemoet.”

Ericson.jpg

Power Certificaat

Dito.jpg

Begeleiding

middin.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!