Diversiteit op alle niveaus

Topvrouwen.nl_Gong_Euronext_Amsterdam002.jpg

Marry de Gaay Fortman, voorzitter Topvrouwen.nl reikt de whitepaper ‘Durf en Daadkracht’ van Everyday Heroes uit aan Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW.

Het relevante onderscheid in de 21e eeuw wordt: wie kan er omgaan met verandering en wie niet? Hoe kunnen we onszelf opnieuw uitvinden en omgaan met de veranderingen van een diverse arbeidsmarkt? Marry en Hans zijn allebei voorvechters van diversiteit. En dat kan alleen inclusief en niet als er een groep buiten de boot valt.

Vrouwen voelen zich meer en meer verantwoordelijk voor de doorgroei van andere vrouwen. Dat gaat langzaam en helemaal voor vrouwen met een indicatie en afstand tot de arbeidsmarkt.

Vanuit Topvrouwen.nl helpen steeds meer vrouwen met het Everyday Heroes project ‘Topvrouwen helpen Topvrouwen’ een andere vrouw met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk door obstakels weg te nemen. Bijvoorbeeld door het financieren van reiskosten, begeleiding, een opleiding of iets tastbaars, zoals een elektrische fiets. Concrete of praktische hulp die de stap naar werk mét contract mogelijk maakt. 

De whitepaper geeft een overview van wat er nodig is voor een inclusieve samenleving waarbij mensen elkaar helpen. Omdat de noodzaak door verschuiving van werk en voortschrijdende technologie ons leven blijvend zullen veranderen. En alleen door elkaar te helpen, aan te spreken op een specifieke kracht en kunde, kunnen we met elkaar deze verandering maken.  

Het whitepaper is hier te downloaden: Whitepaper ‘Durf en Daadkracht’. Voor een hardcopy kun je altijd contact met ons opnemen.

EventLuc Essink