de Broodbrouwers

Afbeelding1 (1).jpg
Afbeelding2.jpg

In het historische bierkoelhuis in Den Haag wordt hard gewerkt om eind dit jaar een bakkerij-restaurant te kunnen openen. En jij kunt helpen! Hieronder lees je waarom jij ook zeker mee wilt doen aan dit geweldige concept. ‘de Broodbrouwers’ is een concept waar we meer dan 60 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk zullen gaan helpen. Dit o.a. door middel van de verkoop van Power Certificaten aan bedrijven of particulieren.

Het concept is Bier & Brood op een geweldige plek waar foodies graag komen. Onder het genot van een hap & drankje wordt er genoten van een heerlijk avondje uit. Verder zal de locatie worden ingezet voor verschillende (bakkerij) cursussen en evenementen.

Wat kun jij doen?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten ( €3.500,- ) help je ook iemand aan het werk. Wil je meer weten of gelijk meedoen, laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!


Het plan is om een sociale, duurzame, maar vooral leuke bakkerij/restaurant te starten, met de focus op sociaal ondernemen en met aandacht voor werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt én het milieu. In het gemeentelijke monument “De 3 Hoefijzers”, 100 biologisch bakkerij producten bakken voor zowel consument als zakelijke afnemers.

Initiatiefnemers Jasper Kool ‘Happy Tosti’ en Ad Overgaag ‘Lekker Brood’ hebben besloten deze uitdaging samen te vertalen in een nieuw concept. In een huiselijke omgeving genieten van o.a. mooie innovaties op culinair gebied en het eeuwenoude ambacht.

Doel van het project is om samen met Everyday Heroes mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk helpen als bakker, horeca medewerker of chauffeur door de inzet van Power Certificaten. De succesverhalen van dit project zullen te zien zijn op deze site en social media.

Het budget uit deze Power Certificaten (€3.500,-) worden geïnvesteerd aan mensen die opleidingen, trainingen, begeleiding en andere tastbare middelen nodig hebben om deze banen binnen ‘de Broodbrouwers’ mogelijk maken.

Jasper Kool, Happy Tosti en Ad Overgaag, Lekker Brood

Jasper Kool, Happy Tosti en Ad Overgaag, Lekker Brood

Logo_De_Broodbrouwers_png.png

toen nu.PNG

De Bouw: In de kelder van het gebouw zal de ambachtelijke biologische bakkerij haar plek innemen. Op de verdieping daarboven zal het restaurant met ongeveer 85 zitplaatsen worden gebouwd. Vanuit het restaurant kunnen de gasten alle ambachtelijke brood-bak werkzaamheden bekijken door een grote vide in de vloer.

Meer informatie lees je op www.debroodbrouwers.nl; de Broodbrouwers, Dintelstraat 46, Den Haag

Doe je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten ( €3.500,- ) help je ook iemand aan het werk. Wil je meer weten of direct meedoen, laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. Je bent een held als je helpt!


Fleur Mackay