#werkheld

Durven afwijken van gebaande paden helpt Eric aan een passende baan!

De afgelopen acht jaar heeft Eric veel stappen gezet om zijn leven een positieve wending te geven. De laatste stap hiervoor is het vinden en behouden van betaald werk. In zijn zoektocht naar werk vond hij niet de juiste ondersteuning.  

“HEKU Tools wil Eric graag in dienst nemen, maar is zich ook bewust van de extra begeleiding die hij door zijn verstandelijke beperking nodig heeft. De werkgever geeft er de voorkeur aan om de kandidaat te laten begeleiden door Sterk in Werk (Koraal Groep).Omdat de begeleiding niet via de gemeente loopt, wordt deze niet vergoed.

Het certificaat van Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland, de VGN, biedt hierbij de uitkomst! Door het inzetten van dit certificaat wordt de jobcoaching geboden door Sterk in Werk gefinancierd, krijgt HEKU Tools een enthousiaste werknemer en heeft Eric een passende baan gevonden.”

Ericson.jpg

Power Certificaat

VGN.jpg

Begeleiding

logo sterk in werk.png
Sterk in Werk.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je ook iemand aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen, laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!