#stillekrachtheld

Andy is een rustige jongen en helpt mensen graag waar hij kan. Toen hij hoorde dat hij zijn contract kreeg bij Sparta Rotterdam, was het wel even over met de rust, zo blij dat hij was. Hij is de gemeente Rotterdam super dankbaar, maar ook zijn begeleiders en jobcoach bij Sparta voor hun vertrouwen en steun.  

Op dit moment woont Andy nog thuis. Zijn hobby’s zijn gamen en voetballen, wat tevens een mooie link is met dit werk. Alle vrienden van Andy zijn inmiddels al aan het werk of zitten op school. Dus nu Andy dit contract heeft, hoeft hij zich niet meer thuis bij zijn moeder vervelen.

Bij Sparta is zijn collega Quincy zijn voorbeeld, hij werkt snel en kan goed uitleggen. Andy trekt zich erg aan hem op.

Door het Power Certificaat van GarantiBank kan Andy door met de volgende stappen in het leven; een eigen huis, een gezinnetje en werk waar hij lekker met zijn handen bezig kan zijn. Zijn eerst volgende doelstelling: het behalen van zijn rijbewijs.

Foto Andy.jpeg

Power Certificaat

garantibank.png

Begeleiding

logo diversiteitshuis.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!