#matroosheld

Pedro is vol trots begonnen met zijn praktijkexamen matroos aan boord van een binnenvaartschip. Hier volgt hij dankzij het Power Certificaat van Start Foundation een korte opleiding tot matroos STC met als doel uiteindelijk door te groeien tot schipper.

Pedro is via zijn reclassering in het traject bij de Nieuwe Kans terecht gekomen. Hij kwam binnen met een droom om schipper te worden en zag in dat deze droom alleen werkelijkheid zou kunnen worden als hij zijn verleden achter zich zou laten. Een aantal jaar geleden stond hij ook al op het punt om een BBL-traject tot matroos te gaan volgen, maar vanwege verkeerde keuzes is hij nooit gestart.

Pedro is bij De Nieuwe Kans hard aan de slag gegaan met het behalen van zijn doelen. Hij is een gedreven, enthousiaste jongen die nu precies weet wat voor een toekomst hij wil en hoe hij dit wil bereiken. Zijn begeleider aan boord is erg enthousiast over zijn voortgang en ziet een goede toekomst voor Pedro weggelegd in de binnenvaart.

Pedro is erg dankbaar voor de kans die hem nu geboden is en grijpt deze met beide handen aan!

schipper pedro.JPG

Power Certificaat

SF-gesteunddoor-kleur-RGB.png

Begeleiding

logo de nieuwe kans.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!