#niveau3held

Jeckline is erg enthousiast om te gaan werken op een BBL-plek bij ‘t Lieveheersbeestje, alleen de reiskosten waren een kleine struikelblok.

Door persoonlijke redenen heeft Jeckline niet eerder een passende opleiding kunnen afronden. Toch heeft ze nu een kans om werk te vinden dat bij haar past. Dankzij een project van de gemeente Almere en Mind at Work kan ze een opleiding volgen tot Helpende in de Zorg op niveau 2. Dan heeft ze wel een BBL-plek nodig en deze is lastig te vinden in Almere waar ze woont. Maar in Amsterdam kan ze nu terecht bij kinderdagverblijf ’t Lieveheersbeestje. 

’t Lieveheersbeestje geeft aan het belangrijk te vinden om BBL'ers de mogelijkheid te bieden om opgeleid te worden en Jeckline kan na een jaar volledig worden ingezet als Helpende Zorg en Welzijn. Tot die tijd is het voor het bedrijf een investering om haar te begeleiden en haar klaar te stomen voor het werk. Zij dragen graag bij aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid en vinden het belangrijk zich in te zetten voor hen die zich willen bijscholen/omscholen om daarmee een plek op de arbeidsmarkt te kunnen veroveren.

Voor Jeckline de kans om voor langere tijd toegang te krijgen tot de arbeidsmarkt. Inmiddels heeft Jeckline laten weten zelf aan de slag gaan met de opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 3. Zo kan ze veel meer verantwoordelijkheden, taken en verdiensten krijgen en heeft ze de reiskostenvergoeding ook niet meer nodig. Dit noemen we pas een succes wat de verwachtingen overtreft!

 

kdv+t+lieveheersbeestje.jpg

Begeleider

Logo mind at work.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!

 
Fleur MackayMind at Work