#gemotiveerdeheld

Marc gaat op z'n spartaans!

Veerhaven Assuradeuren draagt met een Power Certificaat bij aan de plaatsing van Marc. Een gemotiveerde en sterke kracht die met de juiste begeleiding ver zal komen!

“Marc is een Rotterdamse jongeman met een passie voor darten. In zijn sollicitatiegesprek met Sparta Rotterdam heeft hij direct een enorm gemotiveerde indruk achtergelaten en gaf hij aan volledig voor zijn kans bij de voetbalclub te willen gaan. Een mooie start van een nieuwe periode van zijn leven.

Sparta_Rotterdam-logo-A9AD685AAD-seeklogo.com.png

In samenwerking met Stroomopwaarts, Connecting2u en Sparta Rotterdam heeft Mark de kans gekregen om zich tijdens een proefplaatsing te bewijzen. En deze kans heeft hij met beide handen aangegrepen. Door zijn gemotiveerde houding was het voor de werkbegeleiders bij Sparta al snel duidelijk dat hij een arbeidscontract meer dan verdient!

Het komende half jaar gaat Marc dankzij de bijdrage van Veerhaven Assuradeuren zijn nieuwe toekomst tegemoet.”

Marc.jpg

Power Certificaat

Veerhaven assuradeuren.jpg

Begeleiding

C2U.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!