#flexibeleheld

Maurice is flexibel maar toch nauwkeurig!

Maurice mag bij Sparta Rotterdam als facilitair medewerker gaan werken en is daar ontzettend blij mee! Maurice is namelijk een Spartaan in hart en nieren en daardoor erg gemotiveerd en betrokken. Hij voelt zich echt thuis bij Sparta.

“Maurice is 31 jaar en woont in Rotterdam met zijn moeder. Maurice werkt in teamverband onder leiding van twee werkbegeleiders die er geregeld kort op kunnen zitten als daar behoefte aan is. Samen met hen en zijn jobcoach kan hij werken aan het waarmaken van zijn toekomstplannen, vooral door zelfvertrouwen op te doen in het algemeen en het werken in een team. En dit wordt mede mogelijk gemaakt door het Power Certificaat van SAP.

Maurice doet graag aan fitness. Een andere hobby is logischerwijs voetbal maar ook creatief bezig zijn zoals tekenen vindt hij heerlijk. Dit is typerend voor Maurice omdat hij een rustig gevoelsmens is. Die rust is gelukkig niet te merken als hij praat over zijn plannen in de toekomst. Hij is vastberaden om naar zijn doel toe te werken: een baan waar hij met zelfvertrouwen kan laten zien wat hij kan: flexibel maar toch nauwkeurig!”

Ericson.jpg

Power Certificaat

Begeleiding

Koraal.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!