#duikheld

Lorenzo kwam dit jaar terug uit Spanje, waar hij drie jaar bij zijn vader heeft gewoond. Hierdoor ontstond wel een afstand tot de arbeidsmarkt in Nederland. Omdat er in Nederland voor hem meer perspectief was op gebied van werk, heeft hij de keuze gemaakt weer terug te keren. Begin april is hij bij De Nieuwe Kans aangemeld en vrij vlot door het traject heengegaan. Hij deed het erg goed tijdens de stageweek en heeft kort daarop ook zijn VCA behaald.

Het bedrijf COW Duikwerken wilde hem de kans geven zich te bewijzen aan boord van een duikschip in de Rotterdamse haven. Naar volle tevredenheid waarop ze hem een half jaar contract als Aspirant Duiker hebben aangeboden. Ze zijn bezig met een klus in de Rotterdamse haven; ze plaatsen anodes aan de kade om zo corrosie te voorkomen. Hij heeft het super naar zijn zin. Het mooie is dat als hij zich goed ontwikkeld, het bedrijf ook nog bereid is zijn opleiding tot Duiker (onderwater lasser) in Noorwegen te betalen.

Er is alleen één voorwaarde: COW Duikwerken verlangt van Lorenzo dat hij binnen het half jaar zijn rijbewijs haalt. Inmiddels is hij begonnen met theorielessen en zijn eerste rijles staat gepland. Dankzij de Power Certificaten van Insight en Ipse ter Brugge kan Lorenzo zijn rijopleiding betalen en een duik in het diepe wagen. Hij kan niet wachten!

911ef425-e492-4f53-9624-942faceb8eb0.jpg

Power Certificaat

Insight.png
Ipse de Bruggen.png

Begeleider

logo de nieuwe kans.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!