#faciliteitsheld

Stefan doet weer helemaal mee!

Wat is Stefan blij dat hij zijn eerste contract heeft gekregen bij Sparta Rotterdam! Na een poos thuiszitten heeft hij echt weer het gevoel erbij te horen. Daar is hij zijn oude jobcoach Jan Pfennings heel dankbaar voor.

”Als facilitair medewerker bij Sparta Rotterdam is deze zelfstandige jongeman van 25 jaar binnen een korte proefperiode, mede omdat hij snel is van begrip, een onmisbare kracht geworden. Zolang je open en eerlijk naar hem bent is Stefan iemand die altijd bereid is om hard te werken zonder te klagen. Mede omdat hij al samenwoont met zijn vriendin is hij heel duidelijk in zijn toekomstperspectief: het normale levensritme en (financiële) stabiliteit.

Sparta_Rotterdam-logo-A9AD685AAD-seeklogo.com.png

Voor Stefan is het dan ook essentieel dat hij begeleiding krijgt die hem hierin kan blijven motiveren, prikkelen en coachen. Hij kan helemaal zijn ei kwijt op Het Kasteel want hij vindt werken met zijn handen heerlijk. Veel verschillende dingen doen is iets waar hij energie van krijgt. Dan kan hij via het grote netwerk van Sparta doorgroeien naar een baan waar hij lekker kan sleutelen.”

Stefan.jpg

Power Certificaat

Accezz.jpg
bng.jpg

Begeleiding

c2u.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!