Marja Ruigrok, dank je wel.

Marja Ruigrok, onze gewaardeerde ambassadeur, is geïnstalleerd als wethouder in Haarlemmermeer met de fantastische portefeuille: Economie & Innovatie, Verkeer & Vervoer en Kunst & Cultuur.

Marja heeft veel gedaan voor Everyday Heroes als ambassadeur. Zo luidt een van haar quotes als volgt: “Naast inkomen, levert werk een bijdrage aan zelfstandigheid, zelfvertrouwen en het goede gevoel iets bij te dragen. Daarom is dit zo’n zinvol initiatief. En het spreekt me aan dat ondernemers elkaar onderling een handje helpen om zoveel mogelijk mensen aan het werk te krijgen. Dat is hoopvol."

Marja Ruigrok startte op haar vijfentwintigste marktonderzoekbureau Ruigrok NetPanel vanuit de gedachte dat gezond ondernemerschap betekent dat je meer verdient dan je uitgeeft, dat je blije medewerkers hebt en loyale klanten. Later is zij veel betrokken geweest bij diverse gemeentes en is ze altijd op social media te vinden.

Al haar aandacht gaat nu uit naar haar functie als wethouder bij dit kloppende hart van Nederland. Dank je wel voor alles wat je voor Everyday Heroes hebt gedaan. We wensen haar waanzinnig veel succes!

Luc Essink