Everyday Heroes bij Sail4Care

Beeldmerk-S4C-2018.jpg

Vanuit de Menheerse Werf in Middelharnis, werd in nauwe samenwerking met Middin een ontzettend leuk, ludiek en verrassend zeilevenement georganiseerd. Hiermee haalt Sail4Care mooie bedragen op voor goede doelen in de zorg voor mensen met een beperking. Dit jaar zijn alle opbrengsten bestemd voor zorgorganisatie Middin en Stichting Sailing Kids. En Everyday Heroes was van de partij, want Sail4Care vindt het ook belangrijk dat iederéén die dat wil, moet kunnen werken.

Op deze prachtige, zonnige dag voeren ca. 10 teams een mooie wedstrijdbaan op het Haringvliet. Gevolgd werden ze door een driemaster 'de Oostvogel'. De cliënten van Middin waren zelf ook te gast op het evenement, maar werkten in het programma ook volop mee. Zo beleven de deelnemers goed wat Middin samen met haar cliënten kan bereiken en hoe deze cliënten op hun manier een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij.

Middin

Middin levert zorg en ondersteuning  aan ruim 4400 mensen met een beperking. Het gaat om kinderen, jongeren, volwassen en ouderen. Middin heeft een uitgebreid dienstenpakket en ondersteunt op maat. Midden in de wijk, in de directe omgeving van de cliënt.

Sailing Kids

De Stichting Sailing Kids helpt zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn! De Stichting Sailing Kids organiseert gratis zeilvakanties voor ernstige en chronische zieke jongeren, kinderen en hun gezinnen.

Meer informatie over Middin of Stichting Sailing Kids? Neem eens een kijkje op: www.middin.nl of www.sailingkids.eu.

 
 

EventFleur Mackay