100 banen in drie maanden

Everyday Heroes nodigt je uit om 100 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen in 2018

We hebben in Nederland afgesproken dat we ieder jaar meer banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt realiseren. Om 2018 goed af te sluiten en het nieuwe jaar met een voorsprong te beginnen, lanceert Everyday Heroes de jaarlijkse eindsprint: 100 banen in drie maanden.

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt komen vaak obstakels tegen op weg naar werk. Everyday Heroes neemt deze obstakels weg. Dat doen we samen met stoere werkgevers, creatieve jobcoaches, goede kandidaten en vooral met de financiële steun van bedrijven en particulieren die geloven in een inclusieve arbeidsmarkt. Zo ontstonden al honderden werkplekken. En daar komen er dit jaar nog 100 bij!

Bij Everyday Heroes geloven we dat iedereen die wil en kan, ook moet kunnen werken. Daarom hebben we het Power Certificaat uitgevonden. Een bedrijf of particulier koopt een Power Certificaat en dat certificaat helpt ten minste één iemand aan een duurzame baan. Een certificaat is persoonlijk en de houder ziet hoe het geld een specifieke kandidaat aan het werk helpt. Deze succesverhalen worden ook gedeeld op de website.

Zo hielpen FMO en TEVA om Nancy haar draai te laten vinden bij de voetbalclub Telstar, fietst Ben weer naar z’n werk met dank aan de Accell Group en steunt Marry de Gaay Fortman topvrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

In het laatste kwartaal gaan we nog 100 mensen aan het werk helpen. Dat zijn honderd mensen die een nieuwe kans krijgen. Honderd betrouwbare en gemotiveerde nieuwe medewerkers. Honderd succesverhalen die laten zien dat we samen een inclusieve arbeidsmarkt mogelijk maken.

Op onze website kan iedereen op zijn manier bijdragen aan de eindsprint. Samen realiseren we 100 banen in drie maanden!